Sensual Feels

 

СЕНЗУАЛНА ДОЛНА ОБЛЕКА

Нова Колекција

“Јас ја сакам долната облека и женските работи.Ми прави да се чуствувам одлично дури и кога јас сум единствената личност што ќе ја види.”

– Ели Мекферсон

Sensual Feels ви нуди:

БРЗА ДОСТАВА

Пратките се доставуваат од 1-3 дена. Доставата на порачките чини 150 денари, за порачки над 2000 денари доставата е бесплатна.

ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Сетовите се изработени од докажан квалитетен памук, полиестер и чипка

24/7 КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА

Достапни сме комуникација на социјалните мрежи како и на нашата емаил адреса