RED

– сензуален четири делен сет
– вклучува градник, подвезици во вид на проѕирна сукња, танга и чокер
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– нежна чипка на кожата која не предизвикува непријатности

1.299,00 ден