VALERIE

– сензуален три делен сет
– вклучува градник, подвезици и танга
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– транспарентно отворено деколте
– комбинација на латекс и ластик
– не предизвикува непријатности на кожата

1.299,00 ден