BARBIE

– дискретно проѕирен три делен сет
– вклучува градник, подвезици и танга
– градникот и подвезиците се подесуваат според потреба
– тангата не се подесува според потреба
– 3 нивоа на подесување
– нежно чувство на кожата

1.199,00 ден