DIOSA

– сензуален три делен сет
– деловите не се подесуваат спорд потреба
– сребрени синѓирчиња како детали
– вклучува градник, танга и дел за торзо
– нежна чипка на кожата која не предизвикува непријатности

1.299,00 ден