LUST

– три делен сет
– кремов сет со црни детли
– сградникот и подвезиците се подесуваат според потреба
– тангата не се подесува според потреба
– вклучува градник, танга и подвезици
– нежна чипка на кожата која не предизвикува непријатности

1.399,00 ден