PURPLE LOVE

– сензуален три делен сет
– вклучува градник, подвезици и танга
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– цвеќиња како детали
– нежно чувство на кожата

1.190,00 ден

1 in stock