Услови на враќање производ

Датум на стапување во сила: 13/4/2024


Ви благодариме што купувавте во www.sensualfeels.com!
Разбираме дека наоѓањето совршено вклопување може да биде предизвик и сакаме да се увериме дека сте задоволни со купувањето. Оваа политика ги наведува условите под кои можете да ги вратите или замените вашите предмети за долна облека.

Подобност за враќање или замена:

Предметите мора да се вратат во рок од 3 дена по подигнувањето.

– Предметите мора да бидат неносени, неизмиени и со прикачени сите оригинални ознаки.

– Хигиенските облоги мора да бидат недопрени (применливи за некои предмети како костими за капење).

– Предметите мора да се вратат во нивното оригинално пакување.

Предмети кои не се подобни за враќање или замена:

– Предмети купени на продажба или царинење.

– Предмети означени како „конечна продажба“.

– Предмети кои се истрошени, измиени или оштетени.

– Ставки без прикачени оригинални ознаки.

Предмети без оригинално пакување.

– Отстранети хигиенски облоги.

Процес на враќање

Ве молиме информирајте не за вашата намера да вратите или разменувате артикал така што ќе не контактирате на info@sensualfeels.com. Во вашата порака, ве молиме внесете го бројот на вашата нарачка и специфичните ставки што сакате да ги вратите/размените.

Повратен превоз
Вие сте одговорни за трошоците за враќање на предметот(ите) кај нас
.

Враќање адреса
Ве молиме контактирајте не на info@sensualfeels.com за повратна адреса и број.

Рефундирање

Откако ќе ја добиеме вашата вратена ставка и ќе потврдиме дека ги исполнува горенаведените критериуми, ќе издадеме целосна рефундација на оригиналниот начин на плаќање во рок од 3 работни дена.

Размена

Доколку сакате да размените продукт за различна големина или боја, во зависност од достапноста, ние ќе ја обработиме вашата размена откако ќе ја добиеме вашата вратена ставка. Ние ќе ги покриеме трошоците за испорака на предметот за замена до вас.

Дополнителни информации

Го задржуваме правото да одбиеме враќање или замена доколку предметот(ите) не ги исполнуваат горенаведените критериуми. Оригиналните трошоци за испорака нема да бидат вратени на вратените предмети. Препорачуваме да пробате долна облека преку долна облека од хигиенски причини. Пробувањето долна облека без долна облека може да биде причина за одбивање враќање или замена.