WILD

– сензуален четири делен сет
– вклучува градник, подвезици, танга и ластици за нозете
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– златни метални додатоци како детали
– дискретно проѕирна чипка

1.199,00 ден