VENOM

– сензуален три делен сет
– вклучува градник, подвезици и танга
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– синѓирчиња како детали
– нежно чувство на кожата
– комбинација на латекс и ластик

1.190,00 ден

Out of stock