RUBY

– прекрасен три делен сет
– вклучува градник, подвезици и танга
– подвезиците се во вид на проѕирна сукња
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– отворено деколте, лепенките одат со сетот
– комбинација на нежна чипка и квалитетен ластик
– не предизвикува непријатности на кожата

1.399,00 ден