MALEFICENT

– четири делен сет
– сите парчиња се подесуваат според потреба
– вклучува градник, танга, подвезици и додатоци на нозете
– нежна чипка на кожата која не предизвикува непријатности
– квалитетен ластик
– метални синѓирчиња како детали

1.399,00 ден