DARK SOUL

– три делен сет
– сите парчиња се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– вклучува градник, танга и подвезици
– нежна чипка на кожата која не предизвикува непријатности
– квалитетен ластик

1.199,00 ден