SKY

– син три делен сет
– вклучува градник, подвезици, танга, чокер и ластици за нозе
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– бели цветчиња како детали
– не предизвикува непријатности на кожата

1.249,00 ден