SEDUCTIVE

– сензуален три делен сет
– корсетот и подвезиците се подесуваат според потреба
– тангата не се подесува според потреба
– вклучува градник, танга и подвезици
– нежна чипка на кожата која не предизвикува непријатности

1.499,00 ден