PURE

– елегантен 4 делен сет
– изработен од квалитетна чипка во комбинација со ластик
– метални синѓирчиња како детали
– 3 нивоа на подесување
– сите делови се подесуваат според потреба
– содржи градник, танга, подвезици и ластици за на нозе

1.349,00 ден