MISTRESS

– сензуален три делен сет
– вклучува градник, подвезици и танга
– подвезиците и градникот се подесуваат
– 3 нивоа на подесување
– тангата не се подесува според потреба
– синѓирчиња како детали
– нежно чувство на кожата

1.399,00 ден