FLAMES

– црвен пет делен сет
– вклучува градник, подвезици, танга, чокер и ластици за нозе
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– комбинација на памук и ластик
– не предизвикува непријатности на кожата

1.499,00 ден