ELECTRA

– сензуален 4 делен сет
– трансларентно привлечно деколте
– сребрени синѓирчиња како декорација
– комбинација на памук, ликра и ластик
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– сетот содржи градник, подвезици, танга и ластици за на нозе

1.199,00 ден