DOLL

– сензуален четири делен сет
– вклучува градник, подвезици, танга и чокер
– нежна чипка во комбинација со мрежа и ластик
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– не предизвикува непријтности на кожата

1.499,00 ден