CRUSH

– елегантно, сензуално боди
– комбинација на чипка и ликра
– ластици и метални додатоци како дезен
– чокер кој е споен со горниот дел на бодито
– ластици за нозе
– ластиците се подесуваат според потреба

 

1.350,00 ден