BOMBSHELL

– елегантен 4 делен сет
– изработен од квалитетна чипка во комбинација со ластик
– сите делови се подесуваат според потреба
– 3 нивоа на подесување
– содржи градник, танга, подвезици и ластици за на нозе

999,00 ден