BOMB

– елегантен 5 делен сет
– изработен од квалитетна чипка во комбинација со ластик
– градникот нема жичена поддршка на корпите
– деловите не се подесуваат според потреба
– содржи градник, танга, подвезици, чокер и ластици за градниот дел

1.000,00 ден