Услови на испорака

Датум на стапување во сила: 13/4/2024

Ви благодариме што купувавте во www.sensualfeels.com! Ние се стремиме да ги испорачаме вашите набавки за долна облека брзо и удобно, придржувајќи се до сите важечки европски закони и прописи.

Зони и трошоци за испорака

Во моментов вршиме испорака до следните европски земји: Македонија, Србија, Албанија и Косово. Трошоците за испорака се пресметуваат врз основа на вкупната нарачка, тежината и избраниот начин на испорака. Ќе ги видите точните трошоци за испорака пред да го финализирате купувањето.

Начини на испорака

Ние нудиме различни начини на испорака за да одговараат на вашите потреби:

Стандардна испорака: Ова е нашата најекономична опција, со испорака во рок од 3 работни дена.

Експресна испорака: оваа опција нуди побрза испорака, обично во рок од 1-2 работни дена, со дополнителни трошоци.

Временски рокови за испорака

Времето на испорака се проценува од моментот на испорака на вашата нарачка. Државните празници и викендите може да влијаат на времето на испорака. Ќе ви испратиме е-пошта за потврда со информации за следење откако вашата нарачка ќе биде испратена.

Важна информација: Вие сте одговорни за сите увозни давачки или даноци што може да ги примени царинската испостава на вашата земја. Овие трошоци обично се доспеваат по приемот на стоката и се надвор од наша контрола. Препорачуваме да обезбедите целосна и точна адреса за испорака, вклучувајќи ги сите потребни кодови или детали.

Право на повлекување

Според европските закони за заштита на потрошувачите, имате право да се повлечете од купувањето во рок од 2 дена по добивањето на вашиот производ. За повеќе информации за вашето право на повлекување, ве молиме погледнете ја нашата Политика за враќање.

Оштетувања или неточни ставки

Ако примите оштетен или неточен производ, ве молиме контактирајте не веднаш на info@sensualfeels.com. Ќе работиме навремено да го решиме проблемот.

Изгубени или исчезнати пакети

Ако вашиот пакет е изгубен или исчезнат, ве молиме контактирајте не во рок од 2 дена од очекуваниот датум на испорака. Ќе го истражиме проблемот со превозникот и ќе работиме на лоцирање на вашиот пакет.

Промени во вашата нарачка

Настојуваме брзо да ги обработуваме нарачките. Откако ќе се изврши вашата нарачка, можеби нема да можеме да направиме промени на адресата за испорака или избраниот начин на испорака. Го задржуваме правото да ја измениме оваа политика во секое време со објавување на изменетата политика на нашата веб-страница.

Вашето континуирано користење на нашата веб-локација и поставување нарачки претставува прифаќање на тековната политика за испорака и испорака.